Praktische informatie

Alle informatie op een rijtje

0341 Digital zal plaatsvinden op donderdagavond 6 oktober 2022 op het Bouw en Infra Park in Harderwijk. Vanaf 19:00 ben jij van harte welkom.

Wil je niks missen van het event? Zorg er dan voor dat je voor 19:30 binnen bent! Na een korte introductie kan je plaatsnemen in de juist zaal. Welke zaal dit is, is afhankelijk van het gekozen thema. Tussen de break-outs door heb je 5 minuten de tijd om van zaal te wisselen. Vervolgens zal Mark Tuitert het programma afsluiten als keynote. Tot slot heb je onder het genot van een hapje en drankje de mogelijkheid om te netwerken.

Waar

& Wanneer

Adresgegevens

Ceintuurbaan 2

3847 LG Harderwijk

Plan jouw route via

Google Maps.

Parkeren

Er zijn 750 verharde parkeerplaatsen bij Bouw en Infra Park Harderwijk. Parkeren is dan ook gratis.

Veelgestelde vragen

We willen graag alle ondernemers en marketeers inspireren. Daarom is entree tot het evenement geheel gratis. 

Tijdens het evenement brengen we, door middel van break-out sessies, verschillende onderwerpen aan bod, waaronder: 

➤ B2B websitebezoekers omzetten tot concrete leads
➤ (Online)succesverhalen van andere ondernemers
➤ Online personalisatie: creëer een personalized website
➤ De do’s and don’ts op LinkedIn voor ondernemers
➤ Video als onderdeel van je marketingstrategie

Momenteel is de keynote spreker van het evenement bekend. Tijdens de avond zal Mark Tuitert spreken over zijn ondernemersverhaal. De sprekers per onderwerp zullen in de loop van der tijd geïntroduceerd worden.  

Je hebt voor nu nog niet de mogelijkheid om een break-out sessie te kiezen wanneer je via Eventbrite een ticket reserveert. Wanneer je een ticket hebt gereserveerd ontvang in je in de loop van de tijd een mail van ons. Middels de mail kan je jezelf aanmelden voor een bepaalde break-out sessie. 

0341 Digital heeft als doel om ondernemers en marketeers te enthousiasmeren, te inspireren en te helpen groeien op het gebied van Digital Marketing. 

Vanaf station Harderwijk ben je met de bus binnen 20 tot 40 minuten bij bushalte Bouw en Infrapark. 

Je kan gemakkelijk een ticket reserveren via Eventbrite. Klik hier om naar Eventbrite te navigeren. 

We laten alleen mensen tot het evenement toe die ook daadwerkelijk in het bezit zijn van een ticket. Het is dus zeker noodzakelijk om te reserveren. 

Je krijgt van ons een heerlijk kopje koffie/thee met een koekje bij binnenkomst. Tijdens de netwerkborrel zijn de kosten voor jezelf.